De gite

Het ruime vakantiehuis, de gite, ligt aan de rand  van de Dordogne, op het prachtige terrein van Château de Joffreny.

De gite is gebouwd in een totaal gerenoveerde schuur, welke oorspronkelijk dienst deed als stallen. Het terrein is 9 ha groot met een prachtig park, een zwembad, een riviertje, en voldoende privacy
De gite heeft een eigen ingang met een doorgang naar de achtertuin, en overal in het huis WIFI. Parkeren kan op het terrein naast de gite.

De gîte is geschikt voor 7 personen. Op de begane grond bevindt zich de eerste van de twee woonkamers, een slaapkamer met tweepersoons bed en eigen badkamer met douche en toilet. Op de begane grond treft u ook de wasmachine aan in de doorgang.
Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede woonkamer, met keuken en eetruimte met uitzicht over het park. Daarnaast treft u op de eerste verdieping de tweede en derde slaapkamer met tweepersoonsbed aan, en de vierde slaapkamer met twee losse bedden. Op de eerste verdieping bevindt zich eveneens een badkamer met douche en toilet.

De woonkamers zijn uitgerust met TV (met Nederlandse , Engelse en Franse zenders), cd- en dvd-speler en Chromecast om te streamen. Voor uw veiligheid is de  gite uitgerust met een brandblusser, rookmelder en CO2-melder.
De keuken, op de eerste verdieping, is uitgerust met o.a. een ijskast met een flink diepvries vak, gasfornuis met oven, magnetron en afwasmachine.

Achter het vakantiehuis ligt een eigen binnentuin welke volledig tot beschikking staat van de huurders. De binnentuin is voorzien van voldoende tuinmeubilair en een barbecue. Op het terrein van Château de Joffreny bevindt zich het zwembad, vlak naast de gite. Het gebruik van het zwembad wordt gedeeld met de eigenaren, maar wordt door de eigenaren alleen gebruikt als de huurders er niet zijn. Het terrein rondom het zwembad is ruim genoeg om bijvoorbeeld te voetballen of te badmintonnen. Het zwembad is open vanaf half juni tot half september.

Samenvatting Gite:

  • Eigen ingang
  • 2 Woonkamers, 1 keuken
  • 4 Slaapkamers: 3 slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden
  • 2 Badkamers met douche en toilet
  • Eigen binnentuin met tuinmeubilair, barbecue, tafeltennistafel etc.
  • Doorgang met voetbaltafel en wasmachine
  • Zwembad met ligbedden.

Foto’s